Ruilen en retourneren

Waarom kunnen de beauty & health producten niet worden geretourneerd?
Een lijst van hygiëne producten die niet kunnen worden teruggezonden en vergoed (de lijst is niet volledig): beauty producten/apparaten die de huid aanraken, ondergoed, bikini, make-up, haarstylingsproducten, schoonheidsproducten, enz. Wij nemen hygiëne en openbare veiligheid serieus en staan het retourneren van beauty- en gezondheidsproducten niet toe voor de veiligheid van al onze klanten. Wij staan hierin niet alleen. Andere aanbieders van schoonheids- en gezondheidsproducten staan om dezelfde redenen geen retourzendingen toe.

Retourneren:
Indien u klachten heeft of niet tevreden bent met uw product, kunt u het binnen 14 dagen retourneren als het aan de retourneer voorwaarden voldoet, zoals vermeld onderaan de pagina. Na ontvangst van de retourzending storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Belangrijk om te weten is dat de kosten voor retourzending altijd voor de consument zijn en niet vergoed worden door Simplies. Aangezien wij rechtstreeks via onze leverancier verzenden, is ons retouradres ook in China en kunnen de retourkosten oplopen tot 28 euro per pakket.
Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, kunnen we deze waardevermindering aan u doorberekenen of het retourverzoek niet accepteren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het goed verpakt is bij een retour.

Retourneren kan in 4 eenvoudige stappen:

  1. Stuur ons een e-mail met de reden van retourneren en eventuele foto's ter verduidelijking. Druk hier om contact op te nemen.
  2. Vul vervolgens ons herroepingsformulier in. Druk hier om het herroepingsformulier te openen.
  3. Stuur de artikelen naar het adres van ons warenhuis, zoals aangegeven op het formulier. Zorg voor een trackingnummer en lever het in via ons online retourformulier. Druk hier om het online retourformulier te openen.
  4. Na ontvangst van de retourzending wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort.

Houd er rekening mee dat enkele goederen zijn uitgesloten van het recht op retour, zoals op maat gemaakte goederen, verbruiksartikelen, hygiënische artikelen, geopende cosmetica en beschadigde of incomplete artikelen.

Let op! Retourneren naar China kan hoge kosten met zich meebrengen! Tot wel €35